Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Πουτάνες??


Σοκ στην ελληνική κοινή γνώμη. Βρέθηκαν πουτάνες με aids.

Πόση υποκρισία; Πόση αθλιότητα;
Μέρες τώρα διαβάζω ότι αυξάνονται τα κρούσματα οροθετικών ιερόδουλων.

Κατ' αρχήν (...και εν προκειμένω όχι κατ' αρχάς) πιάνουμε το θέμα από τη σκοπιά που μας εξυπηρετεί: Δε μας νοιάζει αν οι κοπέλες αυτές πουλάνε το κορμί τους, βιάστηκαν (γιατί ενδέχεται έτσι να έγινε) ή μπλέχτηκαν  (ναρκωτικά) στο aids και έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το πρόβλημα είναι ότι αποτελούν ωρολογιακή βόμβα για την ελληνική κοινωνία. Για την υγεία (...τη βιολογική, φαντάζομαι) της ελληνικής κοινωνίας. Πριν λίγο καιρό (μήνες, το πολύ) ακούγαμε για το πρόβλημα των μεταναστών: Κίνδυνος που όλοι αυτοί οι παράνομοι μετανάστες (δηλαδή λαθρομετανάστες, δηλαδή ...λαθραίοι άνθρωποι) έφερναν στη χώρα μας με τις ασθένειες τους. Α, τελικά οι περισσότερες οροθετικές τελικά είναι ελληνίδες. Καλά δεν πειράζει, πάλι οι μετανάστριες πουτάνες φταίνε. Και δεν τα λέω εγώ ο κομπλεξικός. Υπουργός Υγείας τα έλεγε, μην τον κατονομάσω, θα βάλει και τα κλάματα, γιατί είναι γνωστός για την ευαισθησία του - και το υποκριτικό του ταλέντο.

Ο συλλογισμός συνεχίζει: Όλες αυτές οι μετανάστριες απειλούν την υγεία της ελληνικής οικογένειας. Όχι, οι έλληνες έγγαμοι και οικογενειάρχες είναι άμοιροι ευθυνών. Όχι που πηγαίνουν με πόρνες. Αλλά που δε χρησιμοποιούν προφυλάξεις. Τι φταίνε αυτοί? Οι πουτάνες!

Το κράτος επιτέλους (όχι, τυχαία έπεσε σε προεκλογική περίοδο) αποφάσισε να βάλει τάξη στο μπουρδέλο. Το ποιο είναι το μπουρδέλο, βέβαια, είναι άλλο θέμα. Και αποφάσισε ότι για μερικούς ανθρώπους δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων, αφού έχουν aids. Άρα να μάθουμε αμέσως ποιοι είναι, με ντοκουμέντα και φωτογραφίες. Η μετριοπάθεια και πάλι επικράτησε: Αντί να λιθοβολήσουμε μερικές πουτάνες στις πλατείες, ασχολούμαστε με μια απλή καταπάτηση προσωπικών δεδομένων. Όχι, περήφανε έλληνα. Όταν εσύ θα θέλεις να κρατήσεις προσωπικά κάποια απαραίτητα δεδομένα σου, θα σε σεβαστούν. Τώρα που το σκέφτομαι, έπαψε και να είναι φυλετικό. Απλά εσύ μπορεί να τύχεις να μην είσαι πουτάνα. Τουλάχιστον με την κυριολεκτική έννοια του όρου.

Εγώ ξέρω δύο πράγματα. Όταν κάτι δε μπορείς, αλλά θέλεις να το ελέγξεις (και έχεις την ισχύ) το νομιμοποιείς. Όταν μπορείς, αλλά δε θέλεις να το ελέγξεις, το κυνηγάς εκ των υστέρων.
Όταν κάνεις δημόσιο σεξ, ενώ ξέρεις ότι είναι δημόσιο, ενώ ξέρεις τους κινδύνους, ενώ καταλαβαίνεις ότι αφού το κάνεις εσύ χωρίς προφυλάξεις σημαίνει ότι το κάνουν και πολλοί ακόμα, ΕΣΥ φταις. Όχι μια εγκλωβισμένη κοπέλα. Εσύ, ο -γαμώ την πουτάνα μου- ελεύθερος. Όχι η σκλαβωμένη.

Δεν κολλάει ακριβώς, γιατί το θέμα ανακινήθηκε από αλλού, πάντως η λύση είναι μία: Ψηφίζεις το ναζιστικό κόμμα στις εκλογές, να το ισχυροποιήσεις. Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι, όχι, δε θα διώξεις τις μετανάστριες που απειλούν τη δημόσια υγεία. Θα τις σφάξεις στα σκοτεινά στενά, για να σώσεις τον κόσμο. Μαζί και τους άντρες μετανάστες, φταίνε κι αυτοί. Για τις ελάχιστες ένοχες ελληνίδες δεν ξέρω, ας αποφανθούν οι ειδικοί. Το σίγουρο συμπέρασμα είναι μόνο ένα: Οι αγνοί έλληνες δε φταίνε. Παρασύρθηκαν οι καημένοι.

Ποιος είναι το θύμα. Ποιος είναι ο θύτης. Και ποιος δεν παίρνει θέση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου